Al món, només hi ha dos tipus de persones. ¿Tu de quin tipus ets? - nusgràfic
Estudi de disseny gràfic i disseny web
Disseny web en wordpress per a emprenedors i petites empreses. T'ajudarem en la creació de la teva marca i pàgina web professional.

Al món, només hi ha dos tipus de persones. ¿Tu de quin tipus ets?

Al món, només hi ha dos tipus de persones. ¿Tu de quin tipus ets?

Zomato és una guia de restaurants de tot el món, on pots trobar tot tipus de restaurants, cafès, menjar a domicili, oci nocturn…. Van crear aquesta divertida infografia per a promocionar una aplicació. Realment és curiós veure que a vegades som aixi de simples les persones!

Al mon nomes hi ha dos tipus de persones-zomato Al mon nomes hi ha dos tipus de persones-zomato Al mon nomes hi ha dos tipus de persones-zomato Al mon nomes hi ha dos tipus de persones-zomato Al mon nomes hi ha dos tipus de persones-zomato Al mon nomes hi ha dos tipus de persones-zomato Al mon nomes hi ha dos tipus de persones-zomato Al mon nomes hi ha dos tipus de persones-zomato Al mon nomes hi ha dos tipus de persones-zomato Al mon nomes hi ha dos tipus de persones-zomato Al mon nomes hi ha dos tipus de persones-zomato Al mon nomes hi ha dos tipus de persones-zomato Al mon nomes hi ha dos tipus de persones-zomato Al mon nomes hi ha dos tipus de persones-zomato Al mon nomes hi ha dos tipus de persones-zomato

Font: upsocl

No Comments

Post A Comment