Blog | Freebies, social media, wordpress i molt més

Blog

20 exemples de marques i institucions que utilitzen wordpress

Katy Perry: www.katyperry.com

Cantant i compositora dels EEUU.

Tech Crunch: https://techcrunch.com/

Blog que parla sobre iniciatives empresarials, productes i llocs web.

Canadian Olympic Team Official Website: http://olympic.ca/

Pàgina web oficial de l’equip olímpic de Canada. Hi podeu trobar informació sobre els esportistes, notícies…

BBC America: http://www.bbcamerica.com/

La ràdio, televisió i internet pública del Regne Unit, la British Broadcasting Corporation (BBC).

The Rolling Stones: http://www.rollingstones.com/

Bauer Types: http://bauertypes.com/

És una empresa dedicada a la creació, distribució i implantació de tipografies digitals.

Centre d’estudis politècnics: http://www.cepnet.net/

És un centre privat i concertat per la Generalitat de Catalunya on imparteixen estudis de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, Programes de Formació i Inserció i Formació Ocupacional.

CNN Español: http://cnnespanol.cnn.com/

És un canal de televisió de notícies que esta dirigit a Llatinoamèrica-Carib i al públic parlant espanyol dels Estats Units. És la versió hispanoparlant de la CNN.

Mercedes Benz: https://www.mercedes-benz.com/en/

Minoria Absoluta: http://www.minoriaabsoluta.com/

És una productora catalana independent, creadors dels programes Polònia, tot un referent de l’humor polític del nostre país, i Crackòvia, dedicat a l’àmbit esportiu.

Turisme Finlàndia: http://www.visitfinland.com/es/

És la pàgina web oficial del Govern de Finlàndia per promocionar el turisme del país.

Marquès de Cacères: http://www.marquesdecaceres.com/

Marquès de Càceres és un celler que elabora vins de la Denominació d’Origen Rioja. La marca està present en més de 100 països destinant aproximadament el 50% de la seva producció a l’exportació.

Cosentino: https://www.cosentino.com/es/

El grup Cosentino és una companyia espanyola i de propietat familiar, que produeix i distribueix superfícies d’alt valor per al món de l’arquitectura i el disseny.

Yorokubu: http://www.yorokobu.es/

Yorokobu és una revista mensual que parla de la innovació, la inspiració, les tendències, d’emprenedors, les coses positives que passen al món i de la creativitat.

Unicef Bèlgica: https://www.unicef.be/nl

Unicef és un programa de l’Organització de les Nacions Unides (ONU) que proveeix ajuda humanitària i de desenvolupament a nens i mares en països en desenvolupament.

El blog de CaixaBank: https://blog.caixabank.es/

Ferrovial: http://www.ferrovial.com/es/

Ferrovial és una de les principals operadores d’infraestructures i gestors de serveis a les ciutats.

Mobile World Capital Barcelona: http://mobileworldcapital.com/

Mobile World Capital Barcelona (MWCB) és una iniciativa destinada a convertir Barcelona en un referent del mòbil.

Florette: http://www.florette.es/

 

 

 

Com podem millorar el SEO de la teva botiga online?

SEO: Com podem millorar el posicionament de la teva botiga online?

En aquest post us donarem algun consells bàsics per tal de millorar el SEO de la teva botiga online. Fer que la nostra botiga surti a les primeres posicions de Google serà una tasca difícil però una bona solució serà posicionar la teva botiga mitjançat una bona estratègia de SEO a traves de les cerques exactes que busquen els teus clients potencials.

Primer de tot, hem d’escollir bé la plataforma per crear la nostra botiga online, ja que potser de codi obert, SAAS o feta a mida.  Les plataformes líders del mercat en codi obert son Prestashop i Magento.

prestahop-magento-wordpress

Una de les feines més pesades però que alhora et donaran resultats alhora de posicionar seran les descripcions dels productes, ja que cada descripció ha de ser única, original i de qualitat. Si les descripcions estan ben elaborades milloraran la usabilitat i la taxa de conversió de la teva botiga online.

El que MAI heu de fer: Copiar el contingut de la pàgina de la teva competència, ni dels proveïdors ja que duplicaríeu contingut i a Google no li agrada! Tampoc estaria be que que les descripcions dels productes fossin ni molt curtes ni deixar-les en blanc ja que no afavoreix gens al posicionament.

Una tasca molt important es escollir quines paraules clau son les més adequades per al teu negoci. No es bo ni que les paraules clau tinguin una competència molt alta ja que serà molt difícil posicionar-les ni que tinguin poques cerques ja que llavors obtindràs poc transit i alhora poques vendes. La clau es trobar un punt mig entre les recerques i la competència. Per fer aquesta punt podeu utilitzar eines com Sistrix o Semrush que us poden ajudar fer estudis de diferents paraules clau, la competència…

Un punt important també per a la teva botiga online es tenir en compte les categories, em de treballar el SEO, afegint descripcions de qualitat, afegint imatges optimitzades, afegint vídeos, i posant títols H1, H2, H3 i meta-etiquetes.

Les opinions dels clients son molt importants, per tant estaria be que permeteu incloure valoracions dels teus productes. Ja que als clients abans de comprar llegeixen les valoracions dels altres clients i si n’hi ha algun d’indecís, potser l’ajuda a escollir! I a banda les opinions son clau per al SEO ja que es contingut fresc que es va actualitzant.

Les imatges: Hem d’optimitzar les imatges per tenir una velocitat de carrega adequada, per tant haurem de renombrar les imatges, hem de definir el nom de la imatge ha de definir el nom de l’arxiu/producte de manera clara. Un bon nom seria “vi-negre-terra-alta.jpg” i incorrecta seria “DSC0012.jpg. Haurem d’utilitzar els atributs Alt i Títol; l’atribut Alt es el text alternatiu a la imatge quan el navegador no el pot llegir, utilitzarem paraules clau i al Títol definirem el títol de la imatge, aquest text es mostra quan l’usuari posa el ratolí sobre la imatge.

SEO

Com menys pes tingui la imatge més ràpid es carregarà la imatge, però sempre em de parar compte en no perdre qualitat de la imatge. Els formats adequats serien jpg i si les imatges tenen fons transparent en png.

Un altre punt important per al SEO de la teva botiga online és el Linkbuilding intern, que consisteix a enllaçar una pàgina des d’una altra dins de la teva pàgina web. A banda de millorar el posicionament també milloren la usabilitat de l’usuari, reduint la taxa de rebot. Hem d’evitar repetir les paraules clau no naturals en les anchor text, ja que el anchor text per enllaçar els productes i les pàgines ha de ser descriptiu i natural. Com més natural i de qualitat sigui el contingut i les tècniques utilitzades per al posicionament SEO menys possibilitats de penalitzacions tindrem.

Per fer linkbuilding intern d’una manera efectiva i senzilla es mostrant els productes relacionats en cada pàgina de productes. A banda al client li estem ensenyant altres productes de manera ràpida. Mostrar productes destacats a la portada o a qualsevol pàgina d’una categoria també ajuda per fer linkbuilding.

Una altra manera de generar links externs i interns cap a la teva botiga online, es crear un blog. Amb el blog generareu contingut nou i fresc que agrada molt als cercadors.

Per acabar hem tenir en compte la gestió correcta de les baixes dels productes, un producte que hem eliminat o ha caducat l’haurem d’incloure a una redirecció 301 a l’arxiu .htaccess i dirigir-la cap a un altre producte similar de la nostra botiga online o d’alguna categoria pare, perquè sinó la pagina continuarà indexada a Google i generarem un error 404 que pot arribar a estar penalitzada per Google.

Preparats per a millorar el SEO de la vostra botiga online?

Email Màrqueting amb Mailrelay

Sabeu quins són els avantatges i els beneficis de l’email màrqueting per al teu negoci?

És ecològic, et permet enviar milers d’emails sense utilitzar res de paper i de forma immediata. És una forma ràpida de comunicació, amb tan sols uns minuts tens feta una campanya de màrqueting i transmetre-la immediatament perquè els teus clients els arribi de manera efectiva i al moment.

Un punt importantíssim, és molt econòmic, perquè us imagineu quant podria costar una campanya de màrqueting que no sigui online? L’efectivitat que té enviar emails és molt alta i el retorn de la inversió també. A més podem mesurar cada correu que enviem si ha estat efectiu o no, en quin dispositiu han obert el correu, si han fet clic als enllaços …

En conclusió poder realitzar campanyes de màrqueting per email de manera fàcil i ràpida i poder impactar als clients potencials és un instant.

Vosaltres sou més de Mailchimp o de Mailrelay?

Mailrelay ens obsequia amb 6 mesos gratis si us passeu de Mailchimp a mailrelay. Perquè a finals de gener s’acaba el termini del tema Safe Harbor. Safe Harbor és la manera de fer legal la transferència de dades a altres països que no estan dins de la Unió Europea. Per això Mailrelay t’ofereix fer la migració oferint-te amb 6 mesos gratis i et podràs oblidar del Safe Harbor perquè ells compten amb servidors a la Unió Europea.

Si vols saber una mica més sobre campanyes d’email màrqueting, optimitzacions de campanyes … Aquí podreu descarregar diversos ebooks gratuïts amb un munt d’informació i guies per millorar les vostres campanyes de màrqueting, millorar la reputació en les despeses màrqueting, que haureu d’incloure en les vostres newsletters, com aconseguir que tingueu una mitjana alt d’obertures d’emails, com incrementar el rendiment de les vostres campanyes…

Mailrelay s’ha modernitzat i compta amb una interfície molt moderna i fàcil d’utilitzar. Coompta amb un suport tècnic especialitzat que t’ajudarà en qualsevol moment que tinguis dubtes, ja sigui per xat, email o telèfon. Podreu fer campanyes de màrqueting de manera senzilla ja que disposen de plantilles gratis i us les podeu adaptar al vostre disseny d’empresa. Mailrelay és el proveïdor d’email màrqueting preferit de les empreses espanyoles ja que contínuament està evolucionant en el seu disseny i estructura per fer més fàcil la usabilitat de la interfície per fer més fàcil l’enviament de les teves campanyes de màrqueting.

Email Màrqueting amb Mailrelay

 

Si vols aconseguir uns bons resultats de les vostres campanyes de email, crec que Mailrelay és el vostre perfecte aliat per a incrementar les vostres vendes. A més compta amb IP propis, té un motor de detecció d’spam … A més un cop us heu creat el compte se us assignarà un consultor de màrqueting especialitzat que us ajudarà a configurar el vostre compte de manera fàcil. El que més m’agrada és que encara que tingueu el compte gratuït no hi ha publicitat, ni logos ni res.

A que espereu per provar Mailrelay?

Voleu saber com començar amb Mailrelay, aquí us deixo un tutorial perquè podeu començar a crear el vostre compte:

Som-hi!

Preparant el nadal: Idees per regalar!

Nadal…festes, regals, menjars…Preparem el nadal?

Ja ha arribat el fred i ja s’acosta el nadal per això us hem preparat aquest post.

Us portem idees per a regalar aquest nadal o qualsevol dia es perfecte per fer una sorpresa…Roba divertida per als més petits? Cosmètica handmade? Decoració per al teu despatx o casa? Joies d’autor? Joguets màgics?

Aquí teniu un recull de propostes per a regalar:

Siete Pecas: Una botiga online de roba original, diferent i sobretot divertida per a nadons i nens fins als 4 anys.

Idees per a regalar: Preparem el nadal?  Idees per a regalar: Preparem el nadal?

Contigo alla fine del mondo: Botiga online de decoració i disseny.

Idees per a regalar: Preparem el nadal?

Parachanclas: Mitjons unisex amb una costura frontal que et permetrà la independència del teu dit gros, m’encanten!

Idees per a regalar: Preparem el nadal?  Idees per a regalar: Preparem el nadal?  Idees per a regalar: Preparem el nadal?

Bateau Lune: Un lloc màgic i ple d’imaginació, és més que una botiga de joguets!

Idees per a regalar: Preparem el nadal? Idees per a regalar: Preparem el nadal?

Lush: Us imagineu un xampú sòlid? o pasta de dents sòlida? Cosmètics Handmade!

Idees per a regalar: Preparem el nadal? Idees per a regalar: Preparem el nadal? Idees per a regalar: Preparem el nadal?

Joies Angels Álvarez: Joies d’autor amb un estil molt chic i alhora molt creatives!

Idees per a regalar: Preparem el nadal? Idees per a regalar: Preparem el nadal?

Si voleu idees per a decorar la casa DIY i fàcils de fer, postals de nadal…us deixem aquest enllaç

Per a que ho tingueu tot preparat per aquests nadals!

Preparada la carta al reis?

 

Black Friday

Black Friday es original dels EEUU, un dia festiu que dona començament a la campanya de nadal, i aquest any tindrà lloc el divendres 27 de novembre ( sempre es el dia següent del dia d’acció de gràcies –Thanksgiving day, que es celebra l’últim dijous de novembre). Quan s’acaba el Black Friday el següent dilluns es celebra el Cibermonday, en descomptes a través d’Internet.

A Espanya es celebra des de 2012, i el comerços fan un mix de les dos i ofereixen descomptes des de divendres fins a dilluns tan a internet com a les botigues físiques.

black-friday logo

Botigues que podreu trobar descomptes #BlackFriday!

 • Adidas: Descomptes del 25%
 • Alain Afflelou: Descomptes fins al 50% en muntures graduades.
 • Allink Store: Descomptes fins al 30% i ports gratuïts a la botiga online.
 • Amazon: Ofertes en més de 3500 productes del 27 al 30 de novembre
 • AndorraFreeMarket: Descomptes en fotografia, televisió i electrodomèstics.
 • Apartum:  Descomptes fins al 70% del 27 al 30 de novembre
 • Areabici.es: Descomptes fins al 60%
 • Asos: Descomptes fins al 70%
 • Atlas Stoked: Descomptes del 10% i ports gratuïts a la botiga online.
 • Carrefour: Descomptes fins al 30% del 27 al 30 de novembre
 • Casa del Libro
 • Castlebaby: 10% de descompte amb el codi CBBLACK15
 • Chic N´Rolla: Descomptes fins a un 20% en productes seleccionats
 • Clarys Shoes: Descomptes a la botiga online del 27 al 30 de novembre
 • Closet Emotions: Descomptes fins al 50%
 • Cosmethics: Un 20% de descompte en tots els productes de la botiga online
 • DaWanda: Descomptes fins al 50% del 27 al 30 de novembre
 • eBay: Secció especial de productes amb descomptes importants
 • eShop Ventures: Descomptes fins al 20% i enviament gratuït
 • Evolution Juegos: Descompte del 10% de en jocs de taula i merchandising.
 • Fnac: Els dies 24 i 25 ofertes flash
 • Gioseppo: El divendres 27 hi hauran descomptes fins al 30%
 • Groupon: Fins a 20€ de descompte
 • Ikea: Descomptes fins al 50%
 • La Redoute: Descomptes en moda, casa i decoració
 • La tienda en casa: 
 • La Oca: Descomptes fins a un 15% del 26 al 30 de novembre
 • Leroy Merlin: Preus únics i unitats limitades
 • Macníficos: Descomptes en productes Apple i una selecció de productes d’unitats limitades
 • Maggie Sweet: Descomptes fins al 25%
 • Marypaz: 
 • Media Markt: Ofertes del 27 al 30 de novembre, en consoles, informàtica i pel·lícules.
 • Merkal Calzados: Descomptes fins al 20%
 • Milar: Del 23 al 28 tot sense IVA
 • Muchoviaje.com: Descomptes fins al 50% que només durarà 24h, el divendres 27 de novembre.
 • Mutua Madrid Open: El divendres 27 de novembre faran un 20% de descompte en la venda d’entrades
 • Myprotein: Descomptes del 30% i 3×2 en roba
 • Naak Watches: Descomptes del 45% en rellotges
 • No+Vello: Oferta exclusiva d’un 3×2
 • Orygin: 50% de decomptes a tota la botiga online
 • Osborne: Descomptes del 15% en tots els productes
 • PC Componentes: Descomptes fins al 60%
 • ProStudio 360: Del 25 de novembre al 2 de desembre, descomptes fins al 40%
 • Sony: Ofertes del 27 al 30 de novembre
 • Suavinex: Descomptes fins al 70%
 • The Body Shop: Descomptes fins al 40%
 • Tien21: Ofertes del 23 al 29 de novembre
 • Ticketbell: Promocions del 27 al 29 de novembre en una selecció d’esdeveniments
 • Toys”R”Us: Descomptes del 50%
 • Trucco: Descomptes del 20%
 • Twin Set: 30% de descompte
 • Visionlab: Descomptes del 40% en tots els productes
 • Worten: Descomptes en tablets, neveres, ordenadors…
 • Xbox: Ofertes en jocs tant per a la Xbox One com per a la Xbox 360

amazon

I el dilluns 30 de novembre a Espanya es celebra el eDay, amb descomptes fins al 80% en més de 4200 productes de 300 marques diferents.

Ja heu fet la carta al reis?

 

Kit de supervivència per a un dissenyador/a gràfic/a!

Kit de supervivència d’un dissenyador gràfic per a sobreviure!

 • Un bolígraf preparat per a dibuixar o apuntar qualsevol nota
 • Una llibreta preparada per anotar idees

moleskine

 • Un Mac, eina indispensable.

iMac

 • Molt de cafè
 • El catàleg tipogràfic
 • Les pantoneres, per a trobar el color exacte

PANTONE

 • Un mòbil, una eina que sempre va apegada a tu.
 • La tableta digitalitzadora, una gran eina i molt útil

WACOM

 

 • Adobe Suite Creative
 • La càmera de fotos, per captar qualsevol instant.

canon 7d

Kit de supervivència basat en la infografia The New Media

 

Graphic Design Survival Kit – A graphic by The New Media Company

 

 

Saps quant cobrar per la teva hora com a freelance?

Saps quant cobrar per la teva hora com a freelance?

Laura López es la creadora de l’aplicació de la Calculadora online, una aplicació gratuïta que us ajudarà a conèixer el preu de l’hora com a autònom. Aquesta aplicació esta enfocada per a dissenyadors gràfics, dissenyadors web, programadors, traductors, community managers…

Què és la calculadora freelance?

És una aplicació online i gratuïta, que de manera senzilla et dona una solució al problema que tenim tots els autònoms, saber quin cost té el preu per hora. Esta disponible per a Android i iPhone i en diferents idiomes.

Calculadora Freelance

Us animeu a saber quin cost té el vostre preu/hora? 

 

Premis “Bitácoras”

bitacoras

Un any més els premis “Bitácoras” tornen a ser aquí, la XI edició tindrà lloc del 22 de setembre al 27 de novembre!

La primera fase serà entre el 24 de setembre i el 7 de novembre, els usuaris podran nominar 5  blocs  per categoria, una vegada hagin fet les votacions el dia 14 de novembre sortiran 3 finalistes per cadascuna categoria. El 27 de novembre es farà public el nom dels guanyadors de la XI edició dels premis Bitàcores.

Les categories son les següents:

Premi Especial del Públic
Premi Especial del Jurat
Tuiter @ de l’any
Millor Bloc de Salut i Innovació Científica
Millor Bloc de Tecnologia
Millor Bloc d’Educació i Ciència
Millor Bloc de Gastronomia
Millor Bloc d’Economia
Millor Bloc d’Art i Cultura
Millor Bloc de Seguretat Informàtica
Millor Bloc d’Humor i Entreteniment
Instagramer de l’any
Millor Bloc de Bellesa i Moda
Youtuber de l’any
Millor Bloc d’Innovació i Sostenibilitat
Millor Bloc de Màrqueting i Social Media
Millor Bloc de Viatges
Millor Bloc d’Opinió
Podcaster de l’any
Millor Bloc d’Acció Social

Ja sabeu quin bloc proposareu? Per votar entreu aqui

 

10 plantilles PSD gratis – Mockup

Us deixem una nova entrega de 10 plantilles en psd de diferents tipus de mockup, totes són gratuites! Hi trobareu mockups d’identitat corporativa, d’apple watch, d’Imacs, de branding, de mòbils, tipografia…

1- 4 free Nexus 5 mockups

4 free Nexus 5 mockups

 

2- 9 Apple Watch mockups

9 Apple Watch mockups

3- Barber & Cosmetics Mock-Up

Barber & Cosmetics Mock-Up

4- Branding Identity Mockup

 

Branding Identity Mockup

 

5- Fabfelt Script Font

Fabfelt-Script-Font-720

 

6- Free PSD Newspaper advertisement Mockup

Free PSD Newspaper advertisement Mockup

7- iMac 5K Retina mockup

iMac 5K Retina mockup

8- Iphone 6 mockup psd

Iphone 6 mockup psd

9- iMac photorealistic mockup

iMac photorealistic mockup

10- Vector Sushi Freebie

Vector Sushi Freebie