Descobreix els nostres plans de manteniment web
logo nusgrafic

Estudi de disseny gràfic i disseny web

Disseny web en wordpress per a emprenedors i petites empreses. T'ajudarem en la creació de la teva marca i pàgina web professional.

PLANS DE MANTENIMENT WEB

Aquí tens els nostres plans, preus i tarifes del servei de manteniment web.

MIGRACIÓ GRATUÏTA I SENSE PÈRDUA DE DADES

Si ja tens el teu lloc web en un altre allotjament, però estàs buscant una millor opció d’allotjament, nosaltres t’ajudem! Oferim una migració gratuïta sense pèrdua de dades. Ens encarreguem del trasllat del teu lloc web, els comptes de correu electrònic i domini en cas que allotges als nostres servidors.

ELS NOSTRES PLANS DE MANTENIMENT WEB

Oferim tres plans de manteniment web perquè escolliu el que millor s’adapti a les vostres necessitats i pressupost. Tots els nostres plans inclouen actualitzacions regulars de WordPress, plugins i temes, monitoratge de caigudes de pàgina, suport telefònic personalitzat, informe tècnic mensual i certificat SSL gratuït per millorar la seguretat i el posicionament SEO.
 • PLA BÀSIC

 • 39/mes
  • Actualització de programari i plugins: Revisió periòdica i actualització de tots els programaris i plugins del teu lloc web per garantir-ne el funcionament òptim i seguretat.
  • Còpies de seguretat: Realització de còpies de seguretat diàries o setmanals per protegir la informació del lloc web davant de possibles falles o pèrdua de dades.
  • Monitorització del lloc: Supervisió constant del teu lloc web per assegurar-se que estigui funcionant correctament i solucionar ràpidament qualsevol problema que sorgeixi.
  • Seguretat: Protecció contra atacs maliciosos, hacking, spam i virus. Això inclou la instal·lació d’un certificat SSL per assegurar la privadesa dels usuaris i millorar el SEO del lloc.
  • Suport tècnic: Assistència tècnica disponible per correu electrònic o telèfon per ajudar-te a resoldre qualsevol problema que tinguis al teu lloc web.
  • Report mensual: Enviament d’un informe detallat de les activitats de manteniment realitzades i de l’estat actual del lloc web.
  • Certificat SSL gratuït
  • 1 hora al mes: tasques de manteniment, com ara canvis de text, fotos, instal·lació de plugins, personalització de CSS i creació de noves pestanyes, entre d’altres.

  A més de les característiques generals dels nostres plans de manteniment web, aquest pla inclou un allotjament web SSD de 11GB, correus il·limitats i transferència mensual sense limitació.

 • PLA AVANÇAT

 • 59/mes
  • Totes les funcions del Pla Bàsic de Manteniment Web.
  • Certificat SSL gratuït
  • 2 hores al mes: tasques de manteniment, com ara canvis de text, fotos, instal·lació de plugins, personalització de CSS i creació de noves pestanyes, entre d’altres.

  A més un allotjament web SSD de 22 GB, correus il·limitats i transferència mensual sense limitació.

 • PLA PREMIUM

 • 119/mes
  • Totes les funcions del Pla Avançat.
  • Servei de suport 24/7: Assistència tècnica disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana per garantir la resolució immediata de qualsevol problema.
  • Certificat SSL gratuït
  • Tasques Il·limitades. Si necessites fer canvis a la teva web, cap problema! Tens una tarifa plana i pots demanar tots els canvis que vulguis, però compte, cada canvi ha de ser ràpid, menys de 15 minuts per tasca!

  A més un allotjament web SSD de 44 GB, correus il·limitats i transferència mensual sense limitació.

Com a experts en el món del desenvolupament web, sabem que la creació duna pàgina web és només el començament. Mantenir actualitzada i protegida és igual d’important. Per això, oferim els nostres plans de manteniment web perquè t’oblidis dels problemes tècnics i et concentris a fer créixer el teu negoci.

El nostre servei de manteniment web inclou actualitzacions de WordPress, plugins i theme setmanalment per assegurar-nos que la teva pàgina sempre estigui al dia en termes de seguretat i funcionalitat. A més, ens encarreguem de la monitorització de caigudes de pàgina cada 5 minuts, cosa que ens permet detectar qualsevol problema i solucionar-lo ràpidament sense que tu hagis d’intervenir.

Pel que fa a la seguretat, la nostra garantia per contracte et protegeix contra hackers i virus, gràcies al nostre sistema de blindatge total.

Però això no és tot, també oferim backups perquè no perdis cap dada important. I si estàs preocupat per la seguretat dels teus visitants, incloem un certificat SSL gratuït per portar la seguretat al següent nivell i millorar el teu rànquing a SEO.

Si necessites realitzar tasques menors com canviar textos, fotos, instal·lar un plugin, personalitzar CSS, crear una nova pestanya, etc., no et preocupis! T’oferim 1 hora al mes per fer-ho.

Però això no és tot, també oferim allotjament web SSD i correu amb diferents opcions de transferència mensual perquè escolliu la que millor s’adapti a les vostres necessitats.

En resum, els nostres plans de manteniment web ofereixen suport personalitzat i professional per a la pàgina web, correu electrònic i gestió de dominis. Oferim migració gratuïta en cas que allotges als nostres servidors i tarifes molt competitives. A més, incloem una àmplia gamma de serveis i garanties per assegurar-nos que la teva pàgina web estigui sempre protegida i actualitzada.

Si cerques un servei de manteniment web de qualitat, no dubtis en contactar-nos!

Estem a la teva disposició per ajudar-te en allò que necessitis.