disseny web

Disseny de pàgines web, landings page

La millor representació en línia per al teu projecte: La teva pàgina web.

Al món digital actual, la teva pàgina web és la finestra que mostra al món qui ets i què ofereixes.

És la representació virtual del teu negoci, les teves idees, productes i serveis. Nosaltres entenem la importància d'aquesta presència en línia i estem aquí per assegurar-nos que el teu lloc web sigui el millor ambaixador del teu projecte.

Explica'ns la teva gran idea!

Fes que el teu negoci estigui a l'abast en tot moment. Amb una forta presència a Google, la teva empresa és visible quan els clients busquen els teus serveis, amb publicitat contínua i l'oportunitat de connectar amb ells a través de formularis de contacte, subscripcions i xarxes socials. La teva empresa està oberta i accessible 24/7, 365 dies a l'any, establint connexions significatives amb els teus clients.

Avantatges Clau de Tenir una Pàgina Web

El nostre Procés de Treball

1|

Coneixent els nostres clients

Comencem comprenent els teus valors, metes i públic objectiu per personalitzar la pàgina web en funció de la teva visió.

2|

Briefing Detallat

Recopilem informació específica sobre l'estructura, les funcions i el disseny desitjats, alineant expectatives i evitant malentesos.

3|

Estratègia i Disseny Personalitzat

Creem una estratègia sòlida i dissenyem una pàgina web única que reflecteixi la teva marca i ofereixi una experiència excepcional a l'usuari.

4|

Desenvolupament de Projecte

Transformem el disseny en un lloc web funcional, fem proves rigoroses i garantim que tot funcioni sense problemes abans del llançament.

Trieu el Pla que s'Ajusta a les vostres Necessitats

Hem dissenyat plans específics per a emprenedors que volen impulsar els seus negocis i crear una presència web alineada amb la seva identitat corporativa.

WEB ONE-PAGE

Una web one-page és com una història emocionant en una sola pàgina web! Tota la teva informació essencial, des de la teva història fins als teus serveis, es presenta de manera senzilla i atractiva en un sol lloc.

CORPORATIVA

Imagina la teva pàgina web com la targeta de presentació de la teva empresa en línia. Nosaltres, li donem molt afecte al disseny i desenvolupament, perquè sabem que cada projecte és únic i volem que reflecteixi el teu estil i assoleixi els teus objectius de la millor manera possible.

ECOMMERCE

Somies amb una botiga en línia que atragui els teus clients? Permet-nos dissenyar una experiència de compra en línia captivadora i a mida per al teu negoci. Treballant junts, aconseguirem que la teva botiga es converteixi en la més apreciada pels teus clients.

Projectes de disseny web

contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol consulta i vols contactar amb nosaltres, estarem encantades d’escoltar-te i ajudar-te!

EMAIL

cinta@nusgrafic.com

TELÈFON / WHATSAPP

606 696 270