Xarxes socials, quina és la millor hora per a publicar?

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Facebook, Twitter, Google+, Linkedin i Instagram…Analitzarem aquestes 5 xarxes socials per veure quina és la millor hora per publicar.

Xarxes-socials-quina-es-la-millor-hora-per-a-publicar

FACEBOOK

El millor horari per a publicar a Facebook es de 9 del mati a 12 de la nit tots els dies de la setmana, però els dimecres i divendres són els millors dies per a generar impacte, sobretot entre la franja de 13:00h-16:00h. En cap de setmana, sempre hi ha més baixada d’impacte i d’interaccions. Recordeu també que les publicacions tenen una durada entre 2-3 hores, ho heu de tenir en compte si feu més d’una publicació al dia, per a no solapar les vostres publicacions. No és recomanat publicar a Facebook entre les 12 de la nit i les 8 del mati.

TWITTER

La millor hora per a publicar tweets es de 9 del mati a 4 de la tarda de dilluns a divendres. L’hora punta per fer tweets seria la franja del migdia. No és recomanable publicar a twitter entre les 8 de la tarda i les 8 del mati, i en caps de setmana.

LINKEDIN

Aquesta xarxa social és més de tipus laboral per tant la gent és connecta més abans del seu horari laboral entre les 7 del mati i les 9 del mati, i per la tarda de 5 a 6, normalment de dimarts a dijous. No és recomanable publicar a Linkedin entre les 9 del mati i les 5 de la tarda, ni els dilluns ni els divendres.

GOOGLE+

La franja entre les 9 i les 11 del mati seria la millor per a publicar a Google+,  però també es pot publicar de 9 a 5 de la tarde, i com a millor dia seria els dimecres. De 6 de la tarda a 8 del mati, no es molt recomanable publicar.

INSTAGRAM

Instagram és bastant versàtil, per tant pots publicar des de les 9 del mati fins les 8 de la tarde de dilluns a divendres, però l’hora punta seria entre les 5 i les 6 de la tarde. Tot i que, per exemple si penges imatges de menjar és millor fer-ho a l’hora de dinar o sopar. Normalment no és publica a Instagram de les 12 de la nit a les 8 del mati.

Aquests horaris són basats en estadístiques per tant són horaris orientatius, aixi que cadascú a d’analitzar les seves xarxes socials i escollir quin és el seu millor horari per a publicar. Feu servir el sentit comú i aneu provant i analitzant les vostres xarxes socials, utilitzeu imatges i vídeos per a generar més impacte i interaccions!

Per a analitzar les diferents xarxes socials hi ha diferents eines tant de gratuïtes com de pagament. Com a exemple, la eina per excel·lència per a programar i gestionar les diferents xarxes socials es Hootsuite!

Quines eines utilitzeu vosaltres?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

També et pot interessar…

[/vc_column_text][vc_empty_space][latest_post type=”dividers” number_of_colums=”4″ number_of_rows=”1″ order_by=”title” order=”DESC” title_tag=”h4″ display_category=”1″ display_comments=”0″ display_like=”0″ display_share=”1″ category=”Activitats, Apps, Banc d’imatges, disseny grafic, disseny web, DIY, emprenedors, freebies, gadgets, gastronomia,handmade, il·lustracions, infografia, llibres, màrqueting, mockups, photoshop, plugins, recursos, seo, tutorials, wordpress, xarxes socials” text_length=”60″][/vc_column][/vc_row]

Més articles