▷ Regals originals per a nadons - nusgràfic
logo nusgrafic

Estudi de disseny gràfic i disseny web

Disseny web en wordpress per a emprenedors i petites empreses. T'ajudarem en la creació de la teva marca i pàgina web professional.

Nadons: Regals originals per a nounats!

Nadons: Regals originals per a nounats!

Regals originals per a nadons

Tu Bebe Box

Et porten a casa una selecció de productes adaptats per a l’embaràs o a l’edat del nadó.

TuBebeBox, es una caixa molt divertida, on hi ha una selecció de productes seleccionats per mares expertes en pediatria, decoració, joguines, roba…Tots els productes seleccionats estan adaptats a l’embaras o a l’edat del nadó. Tot preparat per al naixement amb una selecció dels millors productes per al teu nadó!

 

Petit Oh!

Roba per a nadons (0 a 24 mesos) confeccionades amb cotó Pima 100%, considerat per molts el més suau del món.

Tutete

Van néixer fa 10 anys amb la genial idea de personalitzar els xumets dels menuts per a les escoles infantils. La satisfacció i confiança dels pares en el nostre treball durant aquests anys ens ha posicionat com a líders en venda de xumets personalitzats i en una àmplia gamma de productes diferenciats i regals per a nadons i nens de 0 a 6 anys.

Fun*das BCN

Fun*das bcn neix a Barcelona al 2012 per introduir un producte nou al sector infantil: fundes exclusives per a gairebé tots els cotxets i cadires de cotxe del mercat amb un disseny 100% de tendència. És la primera marca a introduir la moda en el tèxtil per puericultura, una àmplia gamma d’estampats i colors unisex per a una dona activa, inquieta, amant del disseny i de les noves tecnologies. Productes fets a mà Km0, de cotó d’alta qualitat i una constant adaptació als corrents del mercat.

   MeuMeu

A muemue mobles i decoració treballem dia a dia per poder adaptar-nos a les teves necessitats i oferir-te el millor servei possible. La nostra botiga en línia us ofereix una àmplia gamma de productes perquè puguis crear el teu pròpia llar. En ella podràs trobar articles de decoració, roba de llar i una gran varietat de mobles per omplir totes els racons de casa teva.

Baby Bites

Sofia Marqués y Andrea Durall, són les creadores de Baby Bites. Baby Bites, es un lloc on podreu trobar productes fets a mà, creacions úniques, objectes originals…tot fet amb molta personalitat!

 

Bumoon

Darrere de Bumoon, hi ha Giuditta Bussetti, una dissenyadora gràfica i fotògrafa. El projecte de Bumoon va començar en la idea de decorar l’habitació de la seva filla i acabat sent una botiga online on hi podreu trobar vinils amb molt de color que donaran vida a les habitacions dels nens. Una manera diferent de fer-los riure i estimular-los a jugar i imaginar noves històries.

bumoon bumoon2

 

KidKraft

KidKraft tenen una gran colecció de mobles per a nens i nenes, amb una gran varietat d’estils i disseny que encaixaran perfectament amb l’estil de l’habitació i el gust del vostre fill/a.
Attipas

Attipas es va llançar en 2011 després de 7 anys d’investigació cooperativa i desenvolupament dut a terme en conjunt amb el Centre de Desenvolupament Conductual Cognitiu de la Universitat de Seül. Attipas va ser desenvolupat sobre la base del coneixement biomecànic del desenvolupament cerebral. En permetre que els nens petits sentin la sola de les sabates i moguin els dits dels peus amb llibertat, i ajuda a corregir la marxa del nen/a en distribuir de manera uniforme la pressió del peu.

 

Ticumiku

Ticumiku és l’aventura dels pares per intentar que els nostres fills desenvolupin la seva creativitat jugant, inspirant-se en materials ecològics i aprenent d’una manera més amena i natural.
La voluntat de desenvolupar les seves capacitats d’una manera lúdica i divertida, ens ha portat a emprendre en aquest viatge, que esperem que pot arribar a molts més pares i mares.

 

També et pot interessar…