▷ Gaomon S620 | La millor tauleta gràfica per a dibuixar【2020】
logo nusgrafic

Estudi de disseny gràfic i disseny web

Disseny web en wordpress per a emprenedors i petites empreses. T'ajudarem en la creació de la teva marca i pàgina web professional.

Tauleta gràfica Gaomon S620

Tauleta gràfica Gaomon S620

Gaomon S620 Tauleta gràfica de 6,5 x 4 Polzades

Gaomon S620

 

Caracteristiques de la tauleta gràfica Gaomon S620:

  • Passiver Stift – és un model sense bateria o en bateria, que utilitza la més avançada tecnologia passiva, sense bateria i sense càrrega.
  • El llapis es respectuós amb el medi ambient ja que permet dibuixar, pintar i jugar sense interrupcions i evita les molestes interrupcions de la seva activitat amb un baix nivell d’energia. Disposa a més de 2 botons programables.
  • 266 PPS de velocitat de transferència / 5080 LPI resolució / 10 mm d’alçada de lectura / superfície activa de 21,1 x 17,4 x 0,8 cm.
  • És ideal per transportar-lo fàcilment a la bossa del portàtil, a la feina, a l’escola i en viatges.
  • Però també és prou gran per treballar digitalment, pintar i dibuixar, treballar a mà, jugar i per a animacions, disseny CAD, etc.
  • (Compatible amb Win 7/8/10 i MacOS 10.12 o superior / amb els programari de dibuix més populars) com Adobe Photoshop, Illustrator, Clip Studio, Lightroom, Sketchbook Pro, Manga Studio, CorelPainter, FireAlpaca, OpenCanvas, Paint Tool Sai2, Krita.
  • També es pot sincronitzar amb: signatures Adobe Acrobat Reader DC per signar l’aplicació de signatures digitals.

Dibuixar sense restriccions: L’aplicació de la tecnologia de ressonància electromagnètica passiva combinada amb una alçada de detecció de 10 mm, no només allibera el llapis digital de la connexió del cable, i per tant garanteix als usuaris condicions de dibuix més flexibles, sinó que també millora l’eficiència de treball.

Detall capturat, delicadesa desplegada: La resolució del llapis 5080LPI ofereix als usuaris una presentació clara de les diferents traces del llapis. La precisió de ± 0.3 mm garanteix encara més la qualitat de la captura de traces del llapis.

La seva tècnica de dibuix mai es veurà compromesa en la presentació: Els nivells de sensibilitat a la pressió de 8192 més la taxa d’informe de 266PPS permeten la presentació vívida i instantània de l’entrada de línies, adonant-se que les línies es representen en diverses formes segons la pressió aplicada.

Compra ara la Tauleta gràfica Gaomon S620

 

Gaomon S620La millor tauleta gràficaGaomon S620La millor tauleta gràfica

Por què esta tauleta gràfica i una altra?

 

Compra la tauleta gràfica Gaomon S620